Jet set

Kako Dona iz serije "Lude sedamdesete" danas izgleda

Kako Dona iz serije "Lude sedamdesete" danas izgleda
Foto: Screenshot/Instagram | Kako Dona iz serije "Lude sedamdesete" danas izgleda

Glumica Laura Prepon, poznata po ulozi Done Pinciotti u seriji "Lude 70-e", danas izgleda neprepoznatljivo, a svoje obožavaoce oduševila je objavom starih fotografija iz mladosti.

Laura je na početku serije imala crvenu kosu, a kasnije je postala plavuša. S obzirom na to da su obožavatelji serije navikli vidjeti glumicu sa svjetlom kosom, mnogi je ne bi više prepoznali jer sada ima potpuno crnu boju.

U videu koji je objavila na društvenim mrežama prisjetila se mladenačkih dana i svoje crvene kose, a mnogi su joj priznali da im je s tom bojom izgledala najljepše.

Laura bi se uskoro trebala vratiti i u nastavku kultne serije koja ju je proslavila, ali sada pod nazivom "Lude 90-e", koja bi trebala doći na Netflix krajem ove ili početkom sljedeće godine. 

Još nije poznato hoće li zbog toga kosu opet obojiti u crveno, a u novoj seriji gledat ćemo većinu originalne postave iz "Ludih 70-ih", uključujući Tophera Gracea, koji je glumio Erica Formana, a radnja se ovaj put vrti oko njegove i Donnine kćeri.

Laura se i kasnije pojavljivala u nizu drugih uspješnih serija, poput "Kako sam upoznao vašu majku" i "Narančasta je nova crna".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laura Prepon (@lauraprepon)

 

(24sata)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije