Jet set

Kako danas izgleda mali Milan iz filma "Lepa sela, lepo gore"

Kako danas izgleda mali Milan iz filma "Lepa sela, lepo gore"
Foto: Screenshot | Kako danas izgleda mali Milan iz filma "Lepa sela, lepo gore"

Admir Šehović (34) je sarajevski glumac koga ljudi najviše pamte po ulozi malog Milana u srpskom fimskom kultnom ostvarenju "Lepa sela, lepo gore", koji je sniman 1996. godine.

Šehović je svoju glumačku karijeru započeo sa samo 10 godina, ulogom u pomenutom filmu, međutim nakon toga povukao se i dugi niz godina ništa nije snimao. Admir se rijetko pojavljuje u medijima, a svoj glumački rad više je posvetio pozorištu i predstavama koje igra posljednjih godina.

Na malog Milana podsjetio nas je voditelj RTS-a, Slobodan Šarenac, koji je na svom Instagram nalogu podijelio fotografiju i pokazao kako danas izgleda Šehović.

"Admir Šehović, glumac, verujem da ga se najviše sećate po ulozi malog Milana iz filma 'Lepa Sela Lepo Gore'", napisao je Šareanc u opisu.

"Film je sniman 1996. u okolini Prijepolja. Ja sam najviše ličio na Bjelogrlića i za ulogu Milana izabran među stotinak dječaka. Halila je tumačio Miloš Đuričić iz Višegrada i zato je gradom počela kružiti priča da su nam uloge dodijelili s razlogom, jer su navodno htjeli da zbog rata u zemlji Srbin glumi muslimana i obratno. Tak sam prije nekoliko dana od Dragojevića saznao da je to zaista bila njegova želja, ali da se radilo o slučajnosti da, eto, ja ličim na Bijelu", otkrio je Šehović.

Admir je ispričao i koja scena sa snimanja filma će mu zauvijek ostati u pamćenju, pa otkrio da su baš tu istu snimali više puta zbog njegovo straha, prenosi "Telegraf.rs".

"U sjećanju mi je najupečatljivija scena kad sam kamenom trebao udariti Micu Trofrtaljku. Snimanje je obustavljeno jer smo čekali da se napravi kamen od gume i zato sam valjda taj rekvizit doživio kao nešto jako važno, pa smo scene više puta ponavljali jer bih ja, nakon što udarim Micu, krenuo da uhvatim kamen, plašeći se da će odletjeti u provaliju", ispričao je Admir prije četri godine u intervjuu za list "Polimlje".

Pomenutu scenu pogledajte u videu u nastavku teksta:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije