Jet set

Kako danas izgleda popularna Nikita

Kako danas izgleda popularna Nikita
Foto: Ilustracija | Kako danas izgleda popularna Nikita

Krajem 90-ih s velikim zanimanjem pratila se serija "Nikita" u kojoj je glavnu ulogu agentice Nikite glumila Peta Vilson.

Za ovu ulogu na audiciju se prijavilo 200 glumica, ali kada su producenti ugledali 27-godišnju Petu odmah su odlučili kako je uloga njena.

Peta je tada još bila studentkinja glume i ova serija donijela joj je veliku popularnost, a gledaoci su napeto pratili kako se razvija hemija između Nikite i Majkela Samjuela, kojeg je glumio Roj Dupuis.

Serija se snimala do 2001. godine, a nakon toga je australijska glumica nije ostvarila značajniju karijeru i svi je zapravo najviše pamte po liku seksi i neodoljive Nikite.

Zadnji film snimila je 2015. godine i nakon toga posvetila se dizajnu donjeg veša u u Los Anđelesu otvorila vlastiti dućan nazvan 'Wylie Wilson', ali zbog pandemije korona virusa Peta je trgovinu zatvorila i ugasila je i svoj web shop, prenosi "Večernji list".

Zagovornica je zdravog načina života, voli ronjenje i jahanje, a bavi se i slikanjem, te je veliki fan oldtajmera.

Peta možda više nema vitku liniju kao kada je završila sa snimanjem serije i nije pristala na holivudske trendove ljepote i zadržala je svoje bore, ali ova 49-godišnjakinja i dalje ima svoj zaštitni znak - seksi glas.

Svoj privatni život trudila se da drži dalje od javnosti i poznata je samo činjenica da ima sina Marlowa iz veze s redateljem Dejmianom Harisom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije