Jet set

Kako izgleda dnevni meni vojvotkinje Kamile

Kako izgleda dnevni meni vojvotkinje Kamile
Foto: Tanjug/AP | Kako izgleda dnevni meni vojvotkinje Kamile

Poznato je da vojvotkinja Kamila od Kornvola vodi veoma zdrav način života u kući na imanju Gločester. Da li blistavi ten i figura sedamdesetdvogodišnje vojvotkinje dolaze iz njenog tanjira?

Princ Čarls i vojvotkinja uglavnom se hrane proizvodima koji su nastali na njihovom imanju. Princ Čarls "gaji" svoje piliće na farmi, tako da nije iznenađenje što se svježa jaja nalaze visoko na meniju za doručak kraljevskog para.

Kako navodi vojvotkinjin sin, ona je veliki ljubitelj kajgane koja je i osnovna hrana poslužena za njen doručak.

A šta je za ručak na kraljevskoj trpezi?

Organsko jelo izuzetno je važno i Čarlsu i Kamili, što je vidljivo u širokom spektru proizvoda uzgajanih u njihovoj seoskoj kući.

Tokom prošlogodišnje posjete Singapuru, Kamila je govorila o tome koliko je presudno zdravo se hraniti i otkrila da namjerava da jede što više dobrih masti - poput avokada, ribe i badema.

A što se tiče ručka na meniju su svježa organska salata i riba.

Tokom posjete povodom pokretanja Kraljevskog društva za osteoporozu u Londonu, Kamila je istakla da su trendovi "zdrave ishrane" "najgora stvar koju treba uraditi".

"Upravo su to smiješne dijete, izbacivanje mliječnih proizvoda i svih stvari koje su dobre za vaše kosti", rekla je Kamila.

Šta večera vojvotkinja?

Lični kuvari i članovi porodice ispričali su da je kraljevski par veoma štedljiv, da su veliki ljubitelji dobre, britanske hrane.

"Uvijek su bili vrlo štedljivi. Ako bismo pravili jagnjetinu i ako bi nešto ostalo, vjerovatno bismo išli da pravimo čorbu sljedeće noći", rekao je bivši kuvar kraljevske porodice.

Istakao je i da se začinjena hrana i čili ne služe na njihovoj trpezi, prenosi rts.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije