Jet set

Kako je Kejt Midlton spasila princa Vilijama

Kako je Kejt Midlton spasila princa Vilijama
Foto: Tanjug/AP/Arhiva | Kako je Kejt Midlton spasila princa Vilijama

Uskoro će 10 godina od vjenčanja Kejt Midlton i princa Vilijama.

Vojvotkinja od Kembridža pomogla je princu nakon što je napustio svoju "nefunkcionalnu porodicu" čineći da se "osjeća važnim i dostojnim", prema riječima kraljevskog stručnjaka.

Andžela Levin, autorka Harijeve biografije, rekla je za "True Beat TV Roial" da je vojvoda od Kembriža (38) bio na "veoma teškoj poziciji" nakon što je 1997. godine izgubio majku, princezu Dajanu. Takođe, on je još u ranom periodu života bio svjedok raspada braka njegovih roditelja.

Gospođa Levin je tvrdila da je Kejt (39) koja se 29. aprila 2011. godine udala za Vilijama "zaista ohrabrila" vojvodu i "posvetila mu život, čineći ga srećnim". Ona dodaje da je Kejt, rodiviši princu troje djece i upozavši ga dobro s njenom porodicom, dala Vilijamu dobar putokaz u životu.

"Mislim da mu je bilo veoma teško da izađe iz nefunkcionalne porodice, izgubivši majku rano i mislim da je bio na vrlo teškoj poziciji. Zaista ga je ohrabrila. Pronašla je stvari zbog koji se on osjeća zaista važnim i dostojnim", zaključila je ova autorka.

(Magazin.novosti.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije