Jet set

Kako je reagovala kontroverzna Kataijeva supruga kada je dao gol

Kako je reagovala kontroverzna Kataijeva supruga kada je dao gol
Foto: FK Crvena zvezda Facebook | Katai dao Zvezdin prvi gol, kako je reagovala njegova kontroverzna supruga

Na programu je u četvrtak uveče utakmica između Crvene zvezde i jermenskog Ararata u plej-ofu za Ligu Evrope, a prvi gol u ovom susretu koji je donio prednost "crveno-bijelima" dao je fudbaler Aleksandar Katai.

Gol je proslavila i njegova supruga, a svoju reakciju podijelila je i na društvenim mrežama.

Naime, Tea je objavila storije na kojima se vidi kako zajedno s trogodišnjem sinčićem Teom prati utakmicu na televiziji, a kada je Katai dao jednostavno je napisala "moj čovek". Inače, ova 29-godišnjakinja i Aleksandar dobili su drugo dijete - još jednog dječaka prije samo nekoliko dana.

Podsjetimo, Tea je prije nekoliko mjeseci dospjela u žižu javnosti zbog rasističkih komentara na Instagramu u jeku Black Lives Matter protesta u Americi. Mediji spekulišu da je njen suprug upravo zbog toga ostao bez milionskog ugovora sa Los Anđeles Galaksijem.

Par se nakon toga vratio za Srbiju, a kažu da se na koncu svega ovaj skandal dobro završio - jer se bolje osjećaju u domovini koja je bolje mjesto za život nego Amerika.

"Kad ne radiš ništa iz zle namere, onda ti se valjda i vraća na lep način. Ispalo je na kraju super, vratili smo se kući. Ovde se osećamo mnogo lepše i ugodnije, svoji smo na svome. Aleksandar sad igra za svoj klub. I ranije smo imali želju da se vratimo u Srbiju, ali kockice se jednostavno nisu poklopile sve do sada", rekla je Tea za magazin "Glorija" u avgustu.

Podsjetimo, Tea i Aleksandar upoznali su se u jednom beogradskom restoranu 2015, a kažu da je njihova ljubav bila intenzivna od samog starta, pa da su počeli da žive zajedno poslije samo dva dana.

Ona se u javnosti predstavila prije 10 godina kao nova, mlada pjevačka nada sa pjesmom "Nemirno more", a tada je nastupala kao Tea Crnković - pod djevojačkim prezimenom. Zanimljivo je da je naknadno ovaj provokativan spot uklonjen sa YouTubea.

Tea se kasnije kratko bavila modelingom, ali se poslije udaje za Kataija posvetila porodici i majčinstvu i prestala je da teži popularnosti.

(zena.blic.rs)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#5monthspregnant

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije