Jet set

Kako su se upoznali Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić

Kako su se upoznali Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić
Foto: Instagram | Kako su se upoznali Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić

Košarkaš Miloš Teodosić i glumica Jelisaveta Orašanin u braku su sedam godina, a njihova ljubavna priča je počela na ne tako tipičan način.

Njihov prvi susret desio se u Moskvi. Milošu se Jelisaveta veoma dopada i želeo je da je upozna, a kako imaju zajedničku prijateljicu, dizajnerku Milicu Opačić, ona je bila glavni "krivac".

"On je insistirao da upozna glumicu preko njihove zajedničke prijateljice, dizajnerke Milice Opačić i njenog dečka koji živi u Rusiji", ispričao je prije nekoliko godina izvor blizak paru i dodao:

"Milica je nju povela u Moskvu i rekla joj kako tamo mora da slika neke njene modele, a Jelisaveta treba da bude model. Tada ju je upoznala sa Teodosićem. Zvuči nevjerovatno, ali ljubav je odmah planula. Jelisaveta i Teo su se odmah zaljubili jedno u drugo. Nakon što se ona vratila u Beograd, Teodosić je non-stop jurio za njom i stavljao joj do znanja da mu se dopada, a ona, za razliku od svih njegovih prethodnih djevojaka, nije jurila za njim. Njemu se to jako dopalo i ubrzo je riješio da je zaprosi", prenose Novosti.rs.

Poznati par se trudi da svoj privatni život sačuva od očiju javnosti. Ljubav su krunisali brakom 2017. godine nakon samo šest mjeseci veze, a nakon toga su dobili dvoje djece kćerku Petru i sina Bogdana.

Vezane vijesti: 

Razvode se Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije