Jet set

Kalina Kovačević otkrila sve o razvodu od drugog supruga

Kalina Kovačević otkrila sve o razvodu od drugog supruga
Foto: Print Screen/Instagram | Kalina Kovačević progovorila o razvodu od drugog supruga

Glumica Kalina Kovačević rastala se od drugog supruga, naučnika Vladimira Rekovića, sa kojim je prije tri godine dobila ćerku Aniku, a sada je prvi put javno govorila o kraju njihove ljubavi.

"S bivšim partnerom sam se razišla jer sam shvatila da je bolje da budem sama nego u vezi koja me ne ispunjava. Međutim, od ljubavi ne odustajem. Desiće mi se nova, sigurna sam, jer kakav je to život bez ljubavi? Ako je nešto okončano, ne mora da znači da je bilo neuspešno. To ne znači da sad nisam srećna i ispunjena. I te kako jesam ", rekla je glumica za magazin "Gloria".

Ona je zatim dodala da smatra da žena i u zajednici sa partnerom treba da ostane nezavisna.

"Mnoge žene su ubeđene da će dolaskom partnera uspeti da reše sve životne probleme, ili se, ukoliko ga nemaju, smatraju usamljenim i tužnim. Ali to ne treba da bude tako. Jer ako imate kvalitetan i ispunjen život, prijatelje i posao koji volite, hobije koji vas čine srećnim, nije vam nužno potrebna i ljubav partnera. Najvažnije je da imate slobodu da budete samostalni u svakom smislu. To podrazumeva finansijsku nezavisnost, kao i slobodu govora, da niko nikog ne ograničava, jer nažalost živimo u takvom vremenu gde su mnoge slobode uskraćene, iako se predstavlja kao da nisu", istakla je Kalina.

Podsjetimo, prije vanbračne zajednice sa Vladimirom Rekovićem Kalina je bila u braku sa Radetom Ćaldovićem sa kojim ima ćerku Mionu.

U pitanju je jedan od najuspješnijih domaćih naučnika, koji je zaposlen na švajcarskom Institutu CERN, a mediji su prije nekoliko godina pisali da živi i radi na relaciji Švajcarska-Srbija.

On je rođen u Priboju, ali je živio i u Užicu, na više mjesta u Sjedinjenim Američkim Državama, dok je doktorirao na Univerzitertu u Novom Meksiku.

Oblast njegovog interesovanja je fizika visokih energija, a veoma je istaknut stručnjak na ovom polju.

Par je prije dvije godine dobio ćerku Aniku, koja je rođena prevremeno, kao i Miona, Kalinina ćerka iz prvog braka.

"S obzirom na to da sam osoba koja se bavi sportom, ne pijem, ne pušim, veoma je teško reći da je postojao neki uzrok... Baš vodim računa o sebi i svom telu, ali nekako sa porođajima nemam sreće. Ali i dalje imam osmeh na licu. Ne dam se", istakla je jednom prilikom Kalina.

Kao i glumica, i njen bivši izabranik ima jedno dijete iz prethodnog braka, a kao i Kalina, ni on se u javnosti ne pojavljuje kada za to nema prijeke potrebe i govori kroz svoj posao.

(Telegraf)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije