Jet set

Kameron Dijaz postala majka u 47 godini

Kameron Dijaz postala majka u 47 godini
Foto: dailymail.co.uk | Kameron Dijaz postala majka u 47 godini

Američka glumica Kameron Dijaz (47) iznenadila je svijet na samom početku 2020. godine, jer su ona i njen suprug, roker Bendži Maden (40), postali roditelji.

Iako je nekoliko puta već odjekivala medijima vijest da je glumica navodno trudna, Kameron je sve to uvijek demantovala, a uz to je prošle godine izjavila da ne želi djecu i da se ne stidi toga.

Međutim, izgleda da se lijepa glumica predomislila, pa se oglasila trećeg dana 2020. godine uz poruku u kojoj navodi da je njihova porodica dobila novog člana.

"Srećna Nova godina od Madensovih! Toliko smo srećni, zahvalni i blagoslovljeni na početku nove decenije - dobili smo kćerku Rediks Maden. Odmah je osvojila naša srca i upotpunila našu porodicu. Dok smo preuzbuđeni da podijelimo ovo sa vama, takođe vas molimo i da imate razumijevanja za privatnost naše malecke. Tako da nećemo objavljivati slike i dijeliti više detalja, osim činjenice da je jako, jako slatka! Naša porodica vašim porodicama šalje ljubav i najljepše želje povodom Nove godine i nove decenije...", stoji u poruci sa potpisom Kameron i Bendž.

Glumica u muzičar su se vjenčali 2015. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 @benjaminmadden

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz) on

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije