Jet set

Kanje Vest se kaje zbog političke prošlosti: "Osramotio sam Kim"

Kanje Vest se kaje zbog političke prošlosti: "Osramotio sam Kim"
Foto: Tanjug/Photo by Evan Agostini/Invision/AP | Kanje Vest se kaje zbog političke prošlosti: "Osramotio sam Kim"
N.N.

Kanje J, ranije poznat kao Vest, tvrdi da se njegovoj, još uvijek zakonitoj supruzi , Kim Kardašijan nije dopalo što je nosio 'MAGA' kapu koja je povezana sa Donaldom Trampom i da ju je "osramotio" svojom neuspjelom predsjedničkom kandidaturom 2020. godine.

U "Molitvi za Dan zahvalnosti" koja je podijeljena u četvrtak, reper (44) je naveo da je Kim (41) bila posebno uznemirena zbog njegove konferencije za štampu u Južnoj Karolini na kojoj je tvrdio da su razmišljali o abortusu svoje sada osmogodišnje kćerke Nort.

"Gospode, moja žena nije voljela što nosim crveni šešir. Pošto je bila dobra supruga, Kim je željela da zaštiti mene i našu porodicu", rekao je Vest, koji je slavno nosio kontroverznu kapu u godinama koje su prethodile njegovoj predsjedničkoj kampanji.

Vest je nastavio: "Učinio sam sebe i našu porodicu metom jer se nisam uskladio sa političkim stavom Holivuda i to je bilo teško za naš brak. Tada sam se kandidovao za predsjednika bez odgovarajuće pripreme i bez saveznika ni na jednoj strani".

Reper je dodao da je osmramotio svoju suprugu jer je iznio informacije o njihovoj porodici tokom jedne i jedine konferencije za novinare.

"Sve što je moj tata rekao bilo je: 'Napiši svoj govor sljedeći put, sine'".

(B92)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije