Jet set

Kanje Vest strahuje da će se Kim ubrzo ponovo udati

Kanje Vest strahuje da će se Kim ubrzo ponovo udati
Foto: Tanjug/AP/Arhiva | Kanje Vest strahuje da će se Kim ubrzo ponovo udati

Dok još traje nagodba o razvodu koja je u toku, Kanje Vest je podnio prigovor sudu na zahtjev Kim Kardašijan da bude zakonski proglašena samicom.

Reper, koji je legalno promijenio ime u Je, dostavio je zahtjev Višem sudu okruga Los Anđelesa. Prema sudskim dokumentima do kojih je došao Los Anđeles tajms, Vestov advokat tvrdi da je potrebno riješiti nekoliko pitanja prije nego što se njih dvoje zvanično razvedu, poput starateljstva, imovine i finansijskih računa.

Takođe je zatraženo da se Kardašijanova odrekne budućih "bračnih privilegija" dok se ne donese odluka o starateljstvu koja uključuje njihovo četvoro djece. Čini se da je reper zabrinut da bi se Kim mogla ponovo udati prije nego što se njihov razvod okonča, što bi, prema navodima u dokumentu, moglo izazvati prepreke u "pribavljanju dokaza u vezi sa roditeljstvom i starateljstvom".

Vest takođe želi da osigura da se novac ne prenosi na druge račune iz zajedničkog fonda bivšeg para.

Međutim, advokati Kim Kardašijan tvrde da su Vestovi zahtjevi nepotreban s obzirom na uslove njihovog predbračnog ugovora, koji je jasno podijelio svu njihovu imovinu.

Kim Kardašijan (41) podnijela je zahtjev za razvod od Vesta (44) u februaru 2021.

Tokom prošle nedjelje, Vest je na društvenim mrežama podijelio niz postova o razvodu od Kardašijan i o njenom dečku glumcu Pitu Dejvidsonu.

(RTS)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije