Jet set

Karijus "nespretan" i van terena: Zaveo Turkinju, a zaboravio da ima djevojku

Karijus "nespretan" i van terena: Zaveo Turkinju, a zaboravio da ima djevojku
Foto: Instagram | Karius "nespretan" i van terena: Zaveo Turkinju, a zaboravio da ima djevojku

Loris Karius planetarnu slavu stekao na zadnjem finalu Lige šampiona u kojem je kao golman Liverpula Real Madridu poklonio dva gola svojim veom nspretnim reakcijama.

Ovaj golman postao je predmet sprdnje nakon što je Real pobijedio s 3:1, a Karius se kasnije pravdao kako su njegove reakcije bile posljedica Ramosovog faula koji mu je poremetio vid.

Koliko su strašne bile njegove greške pokazuje i činjenica da ga je Marca uvrstila u najgorih 11 prošle sezone i dodijelila mu titulu "The Worst" za najgoreg golmana na svijetu. Ovog ljeta Liverpul ga je posudio Bešiktašu koji je bio vjerovatno i jedini klub koji ga je htio uzeti.

Ipak, umjesto da se u Turskoj koncentriše na to da ne prima golove, Karius je odlučio svoju energiju usmjeriti van terena. Još se nije ni smjestio, a već je upao u novu aferu. Prelijepa turska influenserka Merve Taskin tvrdi kako ju je zaveo golman Liverpula koji joj je slagao da nema djevojku.

"Sve je počelo na Twitteru. Karius me nakon toga zatražio da odemo na Snapchat, a nije dugo trebalo da razmijenimo brojeve i počnemo se dopisivati. Uslijedio je i sastanak, a rekao mi je da nema djevojku. Međutim, čim je sve izašlo u javnost, svi naši kontakti su prekinuti", požalila se Taskin koja je saznala i kako Karius ipak nije slobodan. Možda je i to što je zaboravio na djevojku posljedica Ramosovog udarca ili mu se jednostavno jako svidjela Taskin, piše 100posto.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije