Jet set

Karleuša pjevala na splavu, upala inspekcija, niko nije poštovao mjere

Karleuša pjevala na splavu, upala inspekcija, niko nije poštovao mjere
Foto: Printscreen YouTube | Karleuša pjevala na splavu pa upala inspekcija: Niko nije poštovao mjere
N.N.

Inspekcija Ministarstva zdravlja Srbije upala je sinoć sa policijom na jedan beogradski splav, na kojem je pjevala Jelena Karleuša, a kako nisu poštovane protivepidemijske mjere, protiv vlasnika je podnijet zahtjev sudiji za prekršaje.

Kako saznaje Telegraf, inspekcija je ušla na splav (ime poznato redakciji) čisto da izvrši nadzor, i zatekla mnogo ljudi, koji nisu poštovali mjere za borbu protiv korona virusa.

"Objekat je bio prepun. Podnet je zahtev sudiji zbog nepoštovanja protivepidemijskih mera", kaže izvor pomenutog portala.

Prema saznanjima portala, proteklog vikenda, u subotu, 12. septembra, isto urađeno i u Novom Sadu u lokalu u kojem je pjevala Dara Bubamara.

"12. septembra, oko 22-15 časova uz podršku MUP-a izvršen je vanredni inspekcijski nadzor splav  u Novom Sadu. Predmet nadzora je bila kontrola sprovođenja protivepidemijskih mera, uz napomenu da se predmetne večeri na splavu odvijao muzički koncert estradne pevačice Dare Bubamare", navodi izvor i dodaje:

"U momentu nadzora na splavu je bilo oko 200 posetilaca te se nije poštovala fizička distanca. Zbog navedenog protiv preduzetnika je pokrenut zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog nepostupanja po važećoj Uredbi o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gang

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije