Jet set

Karleuša progovorila o teškim počecima

Karleuša progovorila o teškim počecima
Foto: Print Screen/Instagram | Karleuša progovorila o teškim počecima

Pjevačica koju ili obožavate ili osporavate, tako bi se ukratko mogla opisati Jelena Karleuša, kada je njen lik u pitanju.

Uvijek u centru pažnje i na meti kritika, ali i pohvala, Jelena već skoro tri decenije gradi karijeru i nikad nije posustala.

Uvijek govori šta misli, a o njenim nastupima se piše i priča danima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Fox (@karleusastar)

Važi za modnog sladokusa i uvijek je od glave do pete obučena u dizajnersku odjeću, a svaki svjetski trend odmah donese i u Srbiju.

Ali da nije sve bilo idilično i lako, Jelena je povodom proslavljanja 27 godina karijere otkrila u najnovijoj Instagram objavi.

"Da, proslava 27 godina karijere. Na današnji dan je izašao album za koji je moja majka pozajmila novac da bi ispunila moj san. Verovala je i nije pogrešila. Za prva tv pojavljivanja nisam imala ni šta da obučem, nisam imala ni za čarape… ali sam bila odlučna u nameri da poletim i uspem. Nisam sumnjala nijedan sekund u to. Koliko borbe, muke, napada, nepravde, bola, suza, rušenja, padanja i ustajanja", napisala je Karleuša i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Fox (@karleusastar)

"Ali i najvećih uspeha, fanova koje kao ja nema niko, pomeranja granica hrabro, postavljajući temelje za čitavu moju branšu. Ali sve vi to dobro znate… bili ste uz mene i u dobru i u zlu, kad sam bila svuda zabranjena, ocrnjena, napadana i kad sam bila na 'vrhu sveta' sa velikim hitovima, najvećim koncertima, najhrabrijim projektima… Da citiram samu sebe: Bez vas sam samo ideja, a sa vama sam revolucija!

Ovih 27 godina je bilo i Viva la diva i All about diva, a sada dolazi Alpha. Ne znam obično, ne znam mirno… Čudna sam i burna, neshvaćena zauvek, ali uvek svoja. Hvala za prvih 27 godina puta"..

(magazin.novosti)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije