Jet set

Karleušin otac otvorio profil na Instagramu

Karleušin otac otvorio profil na Instagramu
Foto: Instagram | Karleušin otac otvorio profil na Instagramu

Dragan Karleuša, otac pop zvijezde Jelene Karleuše otvorio je profil na Instagramu, gdje njegova kćerka ima više od 2,4 miliona pratilaca.

Jelenin tata je bivši policajac, a u javnosti se nikada nije previše eksponirao. Međutim, sada je otkrio nekoliko zanimljivosti o sebi.

"Policajac u penziji, nekadašnji bubnjar, sportista, morski rečni vuk, Adadžija, tata i deda", piše u opisu profila Jeleninog tate.

On prati svoju kćerku Jelenu i još dva profila, a pop zvijezda je među prvima zapratila svog tatu.

"Ne znam da li znate ali moj otac je svirao bubnjeve sa grupom "Pro arte" baš na pesmi "Lola" i to je bilo mnogo pre njegove policijske karijere", rekla je jednom prilikom Jelena koja je očigledno muzikalnost naslijedila od svog oca.

Podsjetimo, Jelenina mama Divna Karleuša, koja je u svoje vrijeme važila za najljepšu Beograđanku, sa 19 godina se udala za Dragana Karleušu koji je u to vrijeme bio bubnjar. Divna je o bivšem suprugu uvijek imala riječi hvale.

Divna i Dragan su se razveli dok je Jelena još bila mala, ali su još nekoliko godina živjeli zajedno.

Nakon rastanka Dragan je u drugom braku dobio dva sina. Jelena je bliska sa braćom po ocu, Ivanom i Nikolom, koji su se prvu put u javnosti pojavili kad je pjevačica proslavljala 10 godina braka sa Duškom Tošićem.

Divna je preminula 3. marta 2019 godine, a u teškim momentuima Dragan je bio velika podrška svojoj kćerki. Na trogodišnjem pomenu od Divnine smrti, bio je i Jelenin otac.

PrintScreen/Instagram

(Telegraf)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije