Jet set

Katarina Grujić i Marko Gobeljić otišli na luksuzno putovanje i poveli dadilju

Katarina Grujić i Marko Gobeljić otišli na luksuzno putovanje i poveli dadilju
Foto: Printscreen/Instagram | Katarina Grujić i Marko Gobeljić otišli na luksuzno putovanje i poveli dadilju

Fudbaler Marko Gobeljić i pjevačica Katarina Grujić dugo već uživaju u idiličnoj ljubavi, koju je prošlog decembra upotpunila njihova kćerka Katja.

Sada, malo prije Katjinog prvog rođendana, porodica Gobeljić-Grujić otputovala je na zasluženi odmor i to u Dubai. Marko je iskeširao veliku sumu novca na ovo putovanje, kojim je počastio suprugu i kćerku, a poveli su i dadilju.

Ovim putovanjem Marko je riješio da iznenadi svoju suprugu i kćerku pred kraj godine koji je za njih zbog Katjinog rođendana i više nego značajan.

Do sada su samo njih dvoje išli na kratke zajedničke odmore tokom proljeća i ljeta, a kako je Katja malo porasla, ovaj put su rešili da povedu i nju, prenosi Pink.

"Kako bi u sunčanom Dubaiju imali i vrijeme za sebe, sa sobom su poveli i dadilju kojoj je zaduženje da u večernjim satima vodi računa o njihovoj kćerki da bi oni sa prijateljima mogli da izađu u provod", rekao je dobro obavješten izvor i dodao:

"Ovo letovanje usred zime, da tako kažem, Marka je koštalo 20.000 evra, ali nije želeo da štedi kada je njegova porodica u pitanju, posebno što i njega i Katarinu u narednom periodu čeka mnogo obaveza kada su u pitanju njihove profesionalne karijere fudbalera i pevačice. Marko nije deo reprezentacije, pa je ovo bilo idealno vreme da sebe časti letovanjem. Iz Dubaija je pratio utakmice i bodrio svoje kolege, a viđao se i sa svojim prijateljima koji žive u ovoj zemlji. Katarina je uživala na suncu, plažama i bazenima hotela u kom su odseli. Interesantno je da na odmoru nije napuštala svoju svakodnevnu rutinu pa je nastavila da se zdravo hrani i trenira, jer hotel poseduje teretanu, velnes i spa centar. Preko dana su bili zajedno i najviše vremena su posvećivali svojoj kćerki, a večeri su provodili u izlascima, obilascima restorana i klubova o čemu su svoje pratioce obaveštavali na društvenim mrežama", naveo je izvor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije