Jet set

Katarina Grujić postaje glumica

Katarina Grujić postaje glumica
Foto: Instagram/katarinagrujic.doll | Katarina Grujić postaje glumica

Pjevačica Katarina Grujić postaje glumica! Ona je dobila ulogu u jednom italijanskom filmu koji počinje da se snima na proljeće. Folkerka već sada planira put u Monte Karlo, gdje bi trebalo da uradi prve kadrove.

Kako "Informer" saznaje, glumiće pjevačicu u kazinu.

"Kaću i producente filma spojio je fotograf Đorđe Bukvić. Njemu je palo na pamet da bi ona bila odlična za ulogu pjevačice u ostvarenju njegovog prijatelja. Spojio je Kaću i čovjeka koji pravi kasting, a oni su brzo napravili dogovor", kaže izvor "Informera".

Sagovornik ovog lista dodaje da je Grujićeva već trebalo da putuje u Monte Karlo na probno snimanje, ali je sve odloženo zbog pandemije virusa korona.

"Dogovor je bio da Kaća krajem septembra snimi prve kadrove, ali zbog situacije u svijetu sve su odložili. Ekipa će se okupi početkom aprila, ako se do tada ne desi nešto nepredviđeno. Biće joj plaćen privatni avion, smještaj i dobar honorar, mada ona za novac nije ni pitala zato što joj je čast da glumi u ostvarenju visoke produkcije", kaže isti izvor.

Pjevačica već sada razmišlja da krene na časove glume, iako je uloga koju je dobila mala.

"Pjevačica koju glumi nema mnogo replika, ali ona ipak hoće da sve uradi perfektno, pa zato od februara kreće na časove glume. Mnoge sporedne uloge ostale su upamćene zauvijek i zato želi da bude na visini zadatka. Kaća je veliki profesionalac i ne želi da podbaci."

Grujićeva je za "Informer" potvrdila da je dobila drugačiji angažman. Ona kaže da se raduje snimanju.

"Tačno je da su me preko prijatelja zvali da glumim u italijanskom filmu. Moja uloga je kratka, ali zapažena. Snimala bih scene u kazinu u Monte Karlu, ali za sada ne bih detaljisala jer je zbog korone sve pomereno", kaže Kaća.

Slikala se za francuski časopis

Kaća kaže da su joj se vrata filma otvorila nakon što se fotografisala za novi francuski časopis.

"Slikala sam se za naslovnu stranu jednog novog francuskog časopisa, koji se zove 'Moral moda'. Trebalo je da bude promovisan u Kanu. Tema fotografisanja je bila 'Dolče vita', ali je zbog pandemije je sve odloženo", rekla je pjevačica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije