Jet set

Katarina Živković o depresiji: "Nisam znala da li da ustanem, ili odustanem"

Katarina Živković o depresiji: "Nisam znala da li da ustanem, ili odustanem"
Foto: Screenshot/Instagram | Katarina Živković o depresiji: "Nisam znala da li da ustanem, ili odustanem"
N.N.

Pjevačica Katarina Kaća Živković važi za osobu britkog jezika, koja o svim problemima sa kojima se suočava govori bez ustezanja.

Tako je i ovog puta progovorila o teškom periodu života, kada je potražila pomoć psihologa i nije imala volje da ustane iz kreveta.

"Mislim da nisam samo ja bila depresivna, mislim da su sve moje kolege prošle depresivnu fazu kada je bio lockdown (zatvaranje) kada nismo mogli da radimo. Postoji više razloga zašto je to bilo tako, nije samo finansijski deo bitan, već je bitno to što smo mi navikli da radimo, da putujemo i odjednom ste vi sami sa sobom i ne znate šta ćete da radite", objasnila je Katarina za Alo.

"Naravno da sam porazgovarala sa psihologom i naravno da mi je pomogao, i sada sam, kao što vidite, dobro", rekla je kroz osmijeh pjevačica i dodala:

"Ja sam bukvalno jednom ili dva puta razgovarala sa psihologom, nije mi trebalo, na sreću, nešto previše. To je bio onaj momenat kada sam se probudila i, kako ide ona pesma, i pitala sam sebe: "Da li da ustanem ili da odustanem". Onda sam rešila da ustanem, rešila sam da ne smem da nastavim tako. Stvarno sam se brzo vratila u kolosek", zaključila je Kaća za gorepomenuti medij.

(Telegraf)

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije