Jet set

Katarina otkrila koga Darko Lazić nije varao sa njom

Katarina otkrila koga Darko Lazić nije varao sa njom
Foto: Instagram | Katarina otkrila koga Darko Lazić nije varao sa njom

Pjevač Darko Lazić prije par mjeseci oženio je svoju prvu ljubav Katarinu, koja je veoma aktivna na društvenim mrežama i odgovara svojim pratiocima na pitanja.

Naime, kako je ona sada odgovarala na pitanja svojih pratilaca, jednog od njih zanimalo je da li je Lazić varao svoje bivše s njom

"Je l‘ Darko varao svoje bivše žene sa tobom?", glasilo je pitanje upućeno Kaći.

Kaća je ovog puta bila malo direktnija i otkrila da li je pjevač varao svoje izabranice.

"Darko je imao samo jednu ženu pre mene i nju nije varao sa mnom. Sve ostale su bile devojke", odgovorila je ona.

Podsjetimo, Darko je prije nekoliko mjeseci otkrio da sa svojom, sada suprugom, a inače prvom devojkom Kaćom nije prekidao nikada kontakt i da se povremeno viđao s njom.

"Katarina i ja se poznajemo 13 godina, davno smo bili u vezi i uvek smo se poštovali. Bili smo u kontaktu, viđali se i pili piće, tako da je uvek u mom životu. Ja se zapravo nikad nisam ni odljubio od Kaće, samo smo se razišli jer nije bilo pravo vreme za nas. U tom smislu sam uvek sve druge varao s njom. Ona je imala svoju vezu i brak, posle se razvela, isto kao i ja, i zašto da ne budemo zajedno? Smatram da je bolje da čovek sačeka da sazri. Mislim da smo tek sad prošli sve i možemo da uživamo zajedno do kraja života", ispričao je nedavno Lazić, prenosi Kurir.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije