Jet set

Kćerka Harisa Džinovića dijeli savjete djevojkama kako da njeguju grudi

Kćerka Harisa Džinovića dijeli savjete djevojkama kako da njeguju grudi
Foto: Screenshot/Instagram/djinadzinovic | Kćerka Harisa Džinovića dijeli savjete devojkama kako da njeguju grudi
N.N.

Đina Džinović, kćerka Harisa i Meline Džinović, podijelila je sa djevojkama savjete u vezi s njegom grudi, a mnogi su ostali iznenađeni njenim izjavama.

Đina je najprije istakla da nosi samo "push up" bruseve, a onda i smjelo savjetovala djevojke šta nikako ne smiju da radi kako im grudi ne bi "visile".

"Okej, uglavnom 'push up' dok ti rastu je majka da bi rasle visoko. Nemoj nikada da si bez brusa, bilo kog, čak ni sat vremena nedeljno use*e sve. I ne možeš da ih vratiš nikada. Ne briši ih i ne maži nadole", napisala je Đina, prenosi Telegraf.

Zatim se osvrnula na mazanje ove regije, a podijelila je i kako tokom tuširanja učvrstii ovaj predio tijela.

"Ja ih, iskreno, ne mažem puno. Jednom mjesečno se sjetim. Kad se istuširaš i završiš, ledenom vodom samo prođi jer topla voda opušta kožu, rasteže je. Visiće ti si*e uglavnom nakon par godina. Inače, ja imam bukvalno fobiju da mi vise", poručila je.

"Nosite brushaltere 24/7, na spavanje pogotovo, da vam ne bi jedna bila veća od druge", dodala je na kraju ćerka folkera.

Podsjetimo, Đina je veoma popularna na društvenim mrežama i često komunicira sa svojim pratiocima i redovno im odgovara na pitanja i dijeli savjete.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije