Jet set

Kćerka Harisa Džinovića otkrila šta najviše zamjera ocu

Kćerka Harisa Džinovića otkrila šta najviše zamjera ocu
Foto: Screenshot/Instagram | Kćerka Harisa Džinovića otkrila šta najviše zamjera ocu

Haris Džinović i njegova dugogodišnja žena, modna kreatorka Melina Džinović, nedavno su se brzopotezno razveli, a on je javno iznio sav prljav veš iz njihovog braka, o čemu ne prestaje da se piše.

O njihovim nasljednicima, kćerki Đini i sinu Kanu, u ovom periodu se i te kako priča, a oboje izbjegavaju da daje izjave na temu razvoda roditelja.

Đina je već godinama u žiži interesovanja javnosti zbog atraktivnog izgleda, dok je na društvenim mrežama jako aktivna. Jednom prilikom je otkrila da zna da sakrije istinu od onih koji je prate.

“Na TikToku radim i sve i ništa. Pravim neke vlogove, jako sam aktivna kada su moji pratioci u pitanju, pričam s njima, odgovaram na njihova pitanja, interesuje ih izgled i ishrana. Ja sam im pokazivala neke svoje fotografije i snimke iz prošlosti, kada sam bila kao loptica, katastrofa, do prije možda dvije godine. Mada i prije godinu dana, u odnosu na to kako izgledam sada, to su dvije različite osobe”, istakla je prvo.

“Često me pitaju za savjete, koje vježbe radim, iako ja, doduše, više ne treniram. Mada, malo volim da lažem da i dalje treniram. Kažem da ponekad treniram, jednom sedmično zaista radim neke vježbe, ali ništa specijalno...”, dodala je Đina bez ustezanja tad u emisiji "Praktična žena".

Ona je zatim istakla da se ranije suočavala s problemom akni na licu, koji muči mnoge tinejdžere.

“Imala sam katastrofa problem s licem, mnogo sam radila na tome. To je bio i pubertet i sve. Sada imam čisto lice i pokušavam da objasnim djevojkama da je to normalno, da imaju bubuljice. Jednom sam okačila sliku bez ikakvih filtera, i uporedila sam jednu sliku kad bih je editovala i kad ne bih editovala, i dobila sam pozitivne reakcije, što me je šokiralo, mnogo mi je drago”, objasnila je Harisova kćerka tada.

Kako je navela, još uvijek ne pokazuje pretjerano interesovanje ni za pjevanje ni za modu, profesije kojima joj se bave roditelji.

“Ništa specijalno nemam za sada, ni na jednoj ni na drugoj strani, da me baš zanima. Ja imam talenat za pjevanje, ali mnogo me blam! Tata me nije slušao kako pjevam, mama da. Najviše me tate blam! On je ipak veliki pjevač, to mi stvara pritisak”, govorila je Đina Džinović na kraju, prenosi Avaz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije