Jet set

Kćerka Monike Beluči nova zvijezda modne kuće Dolce&Gabbana

Kćerka Monike Beluči nova zvijezda modne kuće Dolce&Gabbana
Foto: Tanjug/AP arhiva | Kćerka Monike Beluči nova zvijezda modne kuće Dolce & Gabbana

Naslednica Monike Beluči, njena kćerka Deva Kasel je nova zvijezda spota modne kuće Dolce & Gabbana.

Deva ima samo 14 godina. Zvanične fotografije sa snimanja reklamnog spota za "Dolce&Gabbana" se nisu još pojavile, ali italijanski mediji su objavili video sa snimanja u kom se naslućuje da Deva jako liči na mamu.

Deva i njena sestra Leoni (9) su odrastale sa mamom Monikom i tatom Vensanom Kaselom u Parizu. Od kad su rođene za njima jure gomile paparaca. Od kada Monika i Vensan nisu zajedno, djevojčice vrijeme uglavnom provode sa majkom.

Stefano Gabana i Domeniko Dolće su Devu izabrali da bude zaštitno lice novog parfema, a lokacija snimanja video spota je Ravelo, dragulj Amalfi obale u Italiji. Sa Devom je na snimanju bila i Monika koja je sve nadgledala, prenosi Noizz.rs.

"Ako jedna od mojih kćerki poželi da krene istim profesionalnim putem kao ja, rekla bih da. Nadam se da će imati strast, mogu da otvore i lijepu pekaru u kojoj će prodavati dobar i svjež hljeb. Važno je samo da rade nešto što ih ispunjava, i da se ujutru bude sa zadovoljstvom kada pomisle na to", rekla je Monika Beluči.

Devin tata Vensan se ponovo oženio, supruga mu je mlada manekenka Tina Tanaki i sa njom očekuje treće dijete, priča se da će dobiti sina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije