Jet set

Kejt Bekinsejl u vezi sa 20 godina mlađim momkom?

Kejt Bekinsejl u vezi sa 20 godina mlađim momkom?
Foto: N.N. | Kejt Bekinsejl u vezi sa 20 godina mlađim momkom?

Nakon dodjele Zlatnih globusa svjetski mediji prenijeli su da je glumica Kejt Bekinsejl viđena kako zabavu nakon dodjele napušta s mlađanim Pitom Dejvidsonom, bivšim vjerenikom pjevačice Arijane Grande.

Naravno, odmah su krenule priče da 45-godišnja Kejt nešto muti s 20 godina mlađim komičarom i glumcem, a ona se oko toga nije još nije oglašavala.

Kejt je na Instagramu objavila staru fotografiju svoje mame, a jedan fan joj je komentarisao: Dragi Bože, Kejt. Ne Pit Dejvidson. Glumica je odlučila da ta primjedba neće proći nekažnjeno pa mu je odgovorila. -Ne, to je moja mama.

Njen odgovor oduševio je mnoge, a glumica je dala do znanja da ne misli komentarisati šuškanja.

Inače, nepoznati izvor za Page Six otkrio je da su Kejt i Pit cijelu veče flertovali i zajedno ispijali šampanjac, a nakon toga zajedno i napustili after pari.

Kejt ovo nije prvi put da se zainteresovala u mnogo mlađeg od sebe. Naime, otkako se prije četiri godine razvela od redatelja Lena Vajzmena, prošle godine uživala je u društvu stand up komičara Meta Rifea koji je od nje bio mlađi čak 12 godina. No, ljubav nije potrajala pa je bila i u kratkoj vezi s petnaest godina mlađim komičarem Džekom Vajthelom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije