Jet set

Kejt Hadson čeka bebu

Kejt Hadson čeka bebu
Foto: Tanjug/AP arhiva | Kejt Hadson čeka bebu

Američka glumica Kejt Hadson u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu saopštila je da čeka dijete sa momkom Deni Fudžikavom.

Glumica Kejt Hadson, koja ima dva sina iz dvije prethodne veze, već nekoliko mjeseci je trudna sa dečkom Deni Fudžikavom.

Zvijezda filma "Kako izgubiti dečka za deset dana" več duže vrijeme nije bila aktivna na društvenim mrežama upravo zbog drugog stanja.

"Bilo mi je muka kao nikada do sad", objasnila je Kejt i objavila video-snimak za zabave u kome je otkrila pol bebe.

Svako od okupljenih članova porodice, ali i prijatelji imali su zadatak da borje do tri pre nego što puknu baloni iz kojih su ispale roze konfete i mali baloni, što je znak da nosi djevojčicu.

"Pokušavali smo da držimo trudnoću daleko od očiju javnosti koliko god je bilo moguće. Prevelik je izazov kriti se, to je iscrljujuće. Moja djeca, Deni, ja i cijela porodica smo veoma uzbuđeni. Stiže nam mala djevojčica", napisala je.

Kejt i DenI, muzičar i nekadašnji frontmen benda Chief, zajedno su nešto više od godinu dana, a ovo će biti njihovo prvo zajedničko dijete. Tridesetosmogodišnja glumica već ima 14-godišnjeg sina Rajdera sa Krisom Robinsonom i šestogodišnjeg Bingama s Metom Belamijem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije