Jet set

Kejt i Vilijem članovi kraljevske porodice kojima se najviše vjeruje

Kejt i Vilijem članovi kraljevske porodice kojima se najviše vjeruje
Foto: Tanjug/AP | Kejt i Vilijem članovi kraljevske porodice kojima se najviše vjeruje

Kejt i Vilijem ostaju članovi kraljevske porodice kojima se najviše vjeruje uprkos nizu teorija zavjere o princezinom zdravlju, pokazala je najnovija anketa objavljena danas.

Svaki 10. Britanac navodi da manje vjeruje princezi od Velsa u posljednjih nekoliko nedjelja, isti broj joj vjeruje joj više, dok 68 procenata kaže da je njihovo mišljenje nepromijenjeno, prenio je Dejli mail.

Na pitanje o povjerenju kralju Čarlsu, koji se trenutno liječi od raka, - 11 odsto navodi da mu vjeruje više, pet odsto manje, dok većina - 72 procenata navodi da se njihovo mišljenje nije promijenilo, prema anketi agencije za istraživanje javnog mnjenja YuGov urađenoj za Skaj njuz.

Visoko povjerenje u Kejt dolazi uprkos tome što je 51 odsto ljudi vidjelo teorije zavjere o njenom zdravlju na društvenim mrežama.

Trećina ispitanika navodi da je Bakingemska palata objavila premalo informacija o njenoj operaciji.

Megan, vojvotkinji od Saseksa, vjeruje samo 11 odsto od 2.081 anketiranih između 15. i 17. marta, prenosi Tanjug.

Princ Vilijem bio je razdragan kada se danas vratio kraljevskim dužnostima samo nekoliko sati nakon prvog snimka njegove supruge poslije abdominalne operacije.

Princ od Velsa se nalazi u Šefildu gdje pokušava da pomogne u okončanju beskućništva u Britaniji u narednih pet godina, dok njegova supruga nastavlja da se oporavlja od abdominalne operacije.

Ovog popodneva prestolonasljednik će se sastati sa predstavnicima zajednice i lokalnim organizacijama koje učestvuju u radionici za pomoć u dizajniranju novog stambenog projekta u Južnom Jorkširu.

Događaj se dešava nekoliko sati nakon što su milioni u Britaniji i širom svijeta bili oduševljeni što su vidjeli nasmijanu i "živahnu" princezu od Velsa, prvi put od sredine januara.

Snimak koji je objavio San prikazuje buduću kraljicu kako brzo hoda noseći torbu za kupovinu i ćaska sa svojim mužem prošle subote popodne.

On je, takođe razbio bizarne, neosnovane i štetne teorije zavjere koje su se širile o njoj na internetu, uključujući da je mrtva, da je zamijenjena dvojnicom ili da je njihov brak u nevolji.

Izvor iz kraljevske porodice je rekao da svi, konačno, mogu da odahnu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije