Jet set

Kejti Prajs otkrila da je bila silovana

Kejti Prajs otkrila da je bila silovana
Foto: Print Screen/Instagram | Kejti Prajs otkrila da je bila silovana

Jedna od najpopularnijih britanskih starleta i rijaliti zvijezda Kejti Prajs koja je često bila na meti osuda zbog neprimjernog ponašanja i previše plastičnih operacija, ispričala je da je silovana kada je imala samo sedam godina, a da se sa dvanaest godina već zabavljala sa jednim momkom, tačnije fotografom koji je završio u zatvoru.

Naime, Kejti je istakla da je zlostavljanje uticalo na njen život, pričala je i o drugim neprijatnim situacijama koje je doživjela, a zbog kojih je išla na terapiju.

"Silovana sam kao dijete, sa sedam godina. To je u mojoj prvoj knjizi. Bila sam u parku",  rekla je Kejti u podkastu Ani Mak, a onda je progovorila i o drugim incidentima zbog kojih je išla na terapiju.

"Onda sam se spetljala s fotografom koji je završio u zatvoru. Bio je opsednut sa mnom. Snimio je neprimjerene fotografije za koje sam u to vrijeme smatrala da su nevine. Imala sam samo 12 godina", rekla je rijaliti zvijezda i otkrila detalje.

"Naterao me da poziram s isplaženim jezikom. Fotografije su izgledale mladalački, ali za njega je to bilo s****ualno. Pravio je te neke milkšejkove, ali ja ih nisam pila, jer mi se nisu svidjeli. Tako je drogirao druge djevojke", završila je Kejti.

S ovim ružnim iskustvom nisu završila njene traume, ona je ispričala da je u međuvremenu "neko pokušao da je ugura u svoj automobil".

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije