Jet set

Ketrin Zeta Džouns stala u odbranu supruga

Ketrin Zeta Džouns stala u odbranu supruga
Foto: N.N. | Ketrin Zeta Džouns stala u odbranu supruga

Nakon što je američki glumac Majkl Daglas optužen zbog seksualnog zlostavljanja, njegova žena Ketrin Zeta Džouns je stala u njegovu zaštitu i razjasnila sve sumnje.

Ipak, mnogi kažu po njenom ozbiljnom izrazu lica, da je glumici teško pao ovaj period.

Čuveni holivudski glumac Majkl Daglas našao se u središtu skandala početkom januara, zbog optužbi da je prije 30 godina masturbirao pred radnicom svoje producentske kompanije

„Tvrdnja da sam masturbirao ispred nje je čista laž i izmišljotina, tu uopšte nema istine“, kazao je on i dodao da mu je novinar kom je žena iznijela tu priču takođe rekao da je ona naglasila „da je Daglas nikad nije dotakao i da je nije zlostavljao na taj način“.

Ova priča je završila na gotovo svim stranama tabloida, a javnost je bila šokirana još jednom pričom o seksuzalnom zlostavljanju, temi koja je veoma aktuelna u Holivudu.

Iako se do sada nije izjašnjava u medijima, njegova supruga i koleginica Ketrin Zita-Džouns je jasno u intervjuu odbila navode o zlostavljanju, naglašavajući da se ona i njen suprug pridružili #metoo projektu.

"Moja reakcija je bila takva da dvije osobe koje su u biznisu, on duže nego ja, podržava me too pokret više nego bilo ko, ja kao žena, a on kao muškarac", kazala je glumica koja trenutno podržava novi film "Lifetime".

Kada su je novinari pitali o navodima protiv njenog supruga Majkla, glumica je rekla da je u saopštenju njenog supruga sve rečeno:

"On je napisao veoma jasno saopštenje, iza koga stoji. Ne mogu da detaljšem o nečemu što je vezano lično za njega".

Četdesetosmogodišnja glumica je govorila veoma optimistično o budućnosti Holivuda, te je osnažila žene da nastave da se drže zajedno.

"Vidimo promjene za koje je trebalo da prođe dosta godina da bi se govorilo. Ovo je nevjerovatno vrijeme za žene, i zaista želim da žene zapamte koliko smo brojčano jake", kazala je.

Posljednje fotografije glumice obišle su sve svjetske medije, a mnogi su komentarisali njen sjajan izgled, fantastičan modni stil, ali i zabrinut izraz lica koji govori da se glumica teško nosi sa optužbama koje je dobio njen suprug.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije