Jet set

Kevin iz "Sam u kući" postao otac

Kevin iz "Sam u kući" postao otac
Foto: Instagram/Arhiva | Kevin iz "Sam u kući" postao otac
N.N.

Buntovni klinac Kevin iz filma "Sam u kući", Mekoli Kalkin i njegova izabranica, glumica Brenda Song 5. aprila dobili su prvo dijete.

Kako pišu strani mediji, Mekoli i Brenda dobili su sina kom su dali ime po Kalkinovoj sestri Dakoti koja je preminula 2008. godine.

"Presrećni smo", rekli su kratko Mekoli i Brenda u izjavi za strane medije.

Njih dvoje upoznali su se radeći na filmu "Changeland" prije nekoliko godina, ubrzo su uplovili i u romansu, a nedugo zatim započeli su i zajednički život. Kalkin je nedavno pričao o roditeljstvu i planovima da dobiju dijete, a tom prilikom glumac je sve porkomentarisao kroz šalu.

"Mnogo vježbamo. Smislili smo, vremenom je uspelo. Jer vas ništa ne uzbuđuje više nego kad vaša dama uđe u sobu i kaže: 'Dušo, ovuliram', rekao je Mekoli ranije.

Podsjetimo, Mekoli je sa 15 godina bio je milijarder i velika dječja zvijezda, ali se ubrzo našao u paklu droge i alkohola. Godinama se borio sa teškom ovisnošću o heroinu, a često su prognozirali i njegovu smrt. Cijeli Holivud bio je zgrožen njegovim stanjem, a mnogo puta je bio na bezuspješnim odvikavanjima.

Mekoli se 2012. godine čak se i predozirao tabletama, ali su ga u zadnji tren spasili prijatelji. Razlog je, navodno, bila depresija s kojom se borio nakon prekida osmogodišnje veze s glumicom Milom Kunis.

(Telegraf.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije