Jet set

Kim Besindžer neprepoznatljiva, plastične operacije je uništile

Kim Besindžer neprepoznatljiva, plastične operacije je uništile
Foto: N.N. | Kim Besindžer neprepoznatljiva, plastične operacije je uništile

Bila je najlepša glumica, a mnoge poznate face su ludjele za njom! Plastične operacije su je uništile, a danas Kim Besindžer rijetko ko može da prepozna.

U jeku najveće popularnosti važila je za jednu od najlepših glumica Holivuda. Neodoljivom harizmom privukla je brojne muškarce, a mnogima je i slomila srce.

Ulogu Bondove devojke imala je u filmu "Nikad ne reci nikad" u kojem je Bonda glumio Šon Koneri, a status erotske zvijezde dobila je nakon uloge u filmu "9 1/2 nedelja" u kojem je glumila sa Mikijem Rurkom.

Bivša Bond devojka zavela je muzičara Prinsa i glumca Ričarda Gira, a ljubav s Alekom Boldvinom krunisana je i brakom. Vjenčali su se 1993. godine i to nakon što je glumica proglasila bankrot. Naime, bila je rasipna periodu najveće slave i nije vodila računa o finansijama, provodila se i novac je brzo nestajao s njenog bankovnog računa. Alek joj je pomogao, a četiri godine poslije vjenčanja rodila im se kćerka Irland.

Hirovita narav glumice i brojni problemi u odnosu ovog bračnog para doveli su do kraja ljubavi 2000. godine. Poslije razvoda pala je u depresiju i povukla se iz javnosti na neko vrijeme, a tokom liječenja postala je zavisna o lijekovima.

Danas ova 65-godišnja glumica manje snima i više se posvetila humanitarnom radu, a sudeći po fotografijama s jednog događaja na kojem se pojavila ove nedjelje, posvetila se i odlascima kod estetskog hirurga, jer joj je lice neprepoznatljivo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Red Carpet look on the beautiful @kim.basinger for Last night charity gala @xxfidelxxmakeup makeup with @opusbeauty artist @mitchstonehair hair artist @davidburnettnyc fashion stylist . . Products used @kohgendo_official cleansing spa water wipes @scottbarnes68 mascara -glass palette- mua brushes @runway.rogue supermodel lip gloss @sarahapp lip scrub @cozzettebeauty mua brushes blush palette @danessa_myricks beauty oil @kettcosmetics fix powder @elizabetharden 8 hour cream @rebelsandoutlaws hands magic @bdelliumtools mua brushes @senna Senna silhouette palette - Slip cover palette light to medium -cheeky blush matte and glow 2-cream cleanser-soothing toner- sculpting eye cream-straw berry blonde brow pencil - blonde shimmer- lash curler- hd under eye- secrete set 1 - hd hydra cover shade 1 -eye shadow primer 2 medium - eye lash curlers @meaningfulbeauty eye masque @dominicpaulcosmetics contour palette @dominiquecosmetics eye shadow latte palette @esumcosmetics pro finishing puff - pro pinky puff - pro detailing buds-mua brushes - metal spatula - brush book . . . #redcarpet #redcarpetdress #redcarpet #makeupartist #makeuplooks #makeuptutorial #makeupoftheday #kimbasinger #redcarpetmakeup #redcarpetmakeupartist #redcarpetmakeuptutorial #redcarpetmakeupandhair

Objavu dijeli Fidel Gonzalez #MUAgrapher (@xxfidelxx)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije