Jet set

Kim Kardašian objavila prvu fotografiju na Instagramu sa svom djecom

Kim Kardašian objavila prvu fotografiju na Instagramu sa svom djecom
Foto: Instagram | Kim Kardašian objavila prvu fotografiju na Instagramu sa svom djecom

Kim Kardašian, rialiti zvijezda, nedavno je na Instagramu objavila fotografiju s djecom i to je prvi put da ih je sve uspjela okupiti na jednoj fotografiji.

“Mislila sam da je fotografiranje s troje djece teško, ali ovo je bilo gotovo nemoguće”, napisala je kraj fotke s plaže na Bahamima gdje je porodica na odmoru, prenosi Index.

Kim je obukla srebrni jednodijelni kupaći kostim, a s njom su se uskladile 19-mjesečna Čikago i šestogodišnja Nort, dok su tromjesečni Psalm i trogodišnji Saint obukli maslinasto zelene kupaće gaće.

 Fanove je zabrinuo povez na nozi najstarije kćeri, ali Kim je odmah zaustavila nagađanja odgovorivši da joj se "ništa nije dogodilo, nego ga je samo htjela nositi".

Njena sestra Kloi Kardašian ostavila je komentar na post napisavši: "Iskreno, savršena si! Tvoja prelijepa porodica! Ti si meni sve", prenosi Klix.

Osim velikog broja fotografija na kojima je prikazano njeno tijelo, Instagram profil Kim Kardašian u zadnje vrijeme sve je ispunjeniji dečijom simpatičnošću, piše CNN.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪Bahamas Pics Coming Up! I thought taking a pic with three kids was hard OMG this is almost impossible! ‬

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije