Jet set

Kim Kardašijan pokazala kako se nosi animal print (FOTO)

Kim Kardašijan pokazala kako se nosi animal print (FOTO)
Foto: Tanjug/AP/Arhiva | Kim Kardašijan pokazala kako se nosi animal print (FOTO)

​Kim Kardašijan je veliki zaljubljenik u Italiju, a to dokazuje i njeno vjenčanje sa bivšim suprugom Kanje Vestom, koje je organizovala baš u ovoj zemlji. Ona se uvijek rado vraća, kada za to ima priliku.

Obzirom da je postala zaštitno lice brenda Dolce & Gabanna, te ostvarila saradnju sa njima, sada je ponijela par modela koji joj savršeno pristaju.

Kim je istakla svoje zanosne obline i uzak struk uz dvije haljine "zmijskog printa". Jedna haljina je u bež tonovima, i duga je do poda, sa velikim izrezom naprijed, i gornjim dijelom bez bretela. Ona je ovaj izgled upotpunila širokom trakom oko vrata, od istog materijala, a ovo je ujedno i njen zaštitini znak.

U crvenom verziji, ponijela je nešto kraću haljinu, do koljena, i crvene čizme sa špicastim vrhom. U oba slučaja, Kim se opredijelila za puštenu kosu razbarušenog izgleda. Ovo je prava Kim Kardašijan, u Gabana izdanju.

Starleta je imala malih problema, kada je ponijela kombinaciju duge uske suknje i kratkog topa, od svjetlucavog crvenog materijala, jer je suknja bila toliko uska da je jedva hodala. Kao i prošle godine, napravljen je video dok se ona jedva penje uz setepenice na visokim potpeticama, prenosi magazin.novosoti.

Pored sjajnog izgleda, Kim zna da to nekad može biti i malo nelagodno iskustvo, što ne krije u svojim kontraverznim izjavama kako "gladuje da bi stala u neku haljinu". Vođena željom da izgleda što savršenije, ona je napravila liniju steznika.

Printscreen/Instagram
Printscreen/Instagram

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije