Jet set

Kim Kardašijan prodaje prljavu torbu po paprenoj cijeni

Kim Kardašijan prodaje prljavu torbu po paprenoj cijeni
Foto: Instagram / Screenshot | Kim Kardašijan prodaje prljavu torbu po paprenoj cijeni

Najbogatiju svjetsku starletu, Kim Kardašijan, uglavnom komentarišu zbog modnih izbora i skupocjenih komada koji se mogu vidjeti na njoj.

Poznato je da Kim ima nekoliko torbi brenda "Hermes", koji važi za jedan od najluksuznijih.

Sada je starleta odlučila da proda jednu od torbi ovog brenda na svom sajtu "Kardašijanin orman".

Torba se prodaje po nevjerovatnoj cijeni od 70.000 dolara, a pripada rijetkoj seriji i napravljena je od aligatorove kože. Na samom početku opisa navodi se da je torba u "dobrom stanju", međutim u nastavku je istaknuto da je "došlo do promjene boje na drškama i ćoškovima, kao i manjih ogrebotina na metalu".

Dalje se u oglasu navodi i da torba ne posjeduje CITES sertifikat - dokument koji je neophodan ukoliko planirate da putujete sa torbom ili modnim dodacima koji su napravljeni od kože egzotične životinje, što uključuje i aligatora.

Prodaja ove torbe je izazvala lavinu negativnih komentara, a ovo su samo neki:

"Ozbiljno, koliko je očajna za novcem?", "Ovo je sramotno. Zašto je ne odnese u Hermes na obnovu, pa je onda proda?", "70.000 za prljavu torbu, ovi ljudi stvarno nemaju srama", "Fleke su od sprej tena. Vau. Svako ko kupi ovo je idiot. Da li je ovo uopšte pravi original?", "Ovo je baš prljavo. Ne znam ko je dovoljno lud da potroši ove pare na flekavu, polovnu tašnu."

(Alo.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije