Jet set

Kim Kardašijan se počela baviti poljoprivredom (FOTO)

Kim Kardašijan se počela baviti poljoprivredom (FOTO)
Foto: Tanjug/AP/Arhiva | Kim Kardašijan se počela baviti poljoprivredom (FOTO)

​Kim Kardašijan nije samo zvijezda njenog porodičnog rijalitija, milijarderka i preduzetnica, već i neko ko veoma vodi računa o načinu na koji vodi svoj život.

Zato nije čudno što je na njenom imanju, vrijednom više od 60 miliona dolara, izgradila i baštu gdje proizvodi voće i povrće koje konzumiranju njena djeca i ona.

Kada se odlučila na ovaj korak, Kim Kardašijan je angažovala firmu koja će joj obezbjediti da ima iskustvo da gaji lokalno, organsko voće i povrće koje će moći iz njene bašte da stigne do njenog stola. Pored onoga što koristi njena porodica, ono što uzgaji, donira bankama hrane za one kojima je pomoć potrebna.

Kim je na svom nalogu na Instagramu pokazala da u svojoj bašti gaji brokoli, zelenu salatu, avokado, plavi patlidžan, artičoke ali i narandže, jagode, kajsije, breskve, nektarine, limun.

Posjeduje i drvo masline, nara, guavu, smokve... Nema čega nema.

Bogatstvo Kim Kardašijan procijenjeno je prošle godine na 1.8 milijardi dolara i raste neviđenom brzinom, s obzirom na to da u svom vlasništvu ima brend donjeg veša i odjeće za oblikovanje tijela "Skims", kozmetiku "SKKN", a otvorila je firmu za privatni kapital "SKKY" koja se fokusira na ulaganje u potrošačke i medijske poslove, prenosi Pink.

Pored toga, ona je sama po sebi brend, a nerijetko samo za jednu objavu na Instagramu, gdje je prati 347 miliona ljudi, zaradi i po nekoliko miliona dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije