Jet set

Kim našla dečka usred razvoda, a Kanje još nosi burmu

Kim našla dečka usred razvoda, a Kanje još nosi burmu
Foto: Tanjug/AP/Arhiva | Kim našla dečka usred razvoda, a Kanje još nosi burmu

Kanje je pozirao sa podignutim rukama, a na njegovoj ruci se jasno vidi prsten

Dok su u procesu razvoda, šuška se da Kim Kardašijan ima novog dečka, a njen još uvijek zakoniti suprug, reper Kanje Vest, uslikan je sa burom na ruci.

Naime, DJ Khaled na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj Kanje pozira sa podignutim rukama, dok se na ruci jasno vidi prsten, što je izazvalo brojne rekcije javnosti.

"Jeste li primijetili da još uvijek ima prsten?", "Kanje nosi burnu, jadničak", "Kim ima dečka, a on ni burmu da skine", "Razumjeli smo da se Kanje nada da će se pomiriti", "Kanje, skini prsten, ne blamiraj se", neki su od komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DJ KHALED (@djkhaled)

Sa druge strane, Kardašijanka već duže vrijeme ne nosi vjenčani prsten, a strani mediji pišu da je započela vezu sa "CNN" reporterom Van Džounsom (52), iako se još nije zvanično razvela.

Tračevi o njihovoj vezi su počeli  kada je Sindi Adams, kolumnistkinja iz "New York Posta" otkrila da je čula priče o njihovoj navodnoj romansi.

Pojedini korisnici Tvitera su optužili Kim da iskorišćava Džounsa kako bi joj pomogao u njenoj budućoj advokatskoj karijeri. Kim i Van 2018. godine su udružili snage kako bi uspješno izbavili Alis Džonson iz zatvora, koju je pomilovao bivši predsjednik Tramp.

Inače, Van je već neko vrijeme samac nakon što se 2019. godine razveo od svoje dugogoišnje supruge Džejn Karter. Kim je u februaru ove godine podnela papire za razvod od Kanjea Vesta, nakon šest godina braka i četvoro zajedničke djece.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije