Jet set

Kluni: Blizanci ne plaču, ali ja plačem četiri puta dnevno

Kluni: Blizanci ne plaču, ali ja plačem četiri puta dnevno
Foto: Ilustracija | Kluni: Blizanci ne plaču, ali ja plačem četiri puta dnevno
N.N.

Džordž Kluni (56) pojavio se na premijeri svog filma 'Suburbicon' na filmskom festivalu u Torontu. Mnogi su primijetili da je vidno mršaviji te da ima velike podočnjake. Novopečeni tata blizanaca Ele i Aleksandra na crvenom tepihu se raspričao o svom 'novom' životu.

“Divna su djeca. Ne plaču puno. Ja plačem više od njih. Plačem barem četiri puta dnevno. Od umora”, rekao je glumac i reditelj.

Oskarovac je istaknuo koliko se divi svojoj supruzi Amal (39) koja nad njima bdije cijelo vrijeme.

“Znao sam otprilike što me čeka i kakav će mi život biti. Svi moji prijatelji imaju djecu, a bio sam krsni kum barem 20 puta. Ono na što nisam bio spreman je to koliko je komplikovanije imati blizance od samo jednog djeteta. Ne radi se samo o dvostrukom poslu, jer ja im trenutno nisam ni najmanje važan. Sve što žele je hrana, a ja im nemam šta dati osim tu i tamo flašicu. Najvažnija im je Amal. Toliko joj se divim jer se trudi dojiti ih, pa zbog toga spava možda dva sata u komadu, a ljubav koju osjećaju prema njoj nešto je neprocjenjivo”,  otkrio je Kluni koji je novinarima i pokazivao fotografije svojih blizanaca koje mu je slala Amal.

Za malenu Elu kaže da je 'profinjena na majku', a Aleksandar 'samo jede i ispušta zvukove'.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije