Jet set

Ko je 44 godine mlađa djevojka Mika Džegera

Ko je 44 godine mlađa djevojka Mika Džegera
Foto: Print Screen/Instagram/mickjaggerarchives | Ko je 44 godine mlađa djevojka Mika Džegera

Melani Hemrik (34) u vezi je sa Mikom Džegerom (78), od 2014. godine, a dvije godine kasnije dospjela je u centar pažnje kada mu je postala majka njegovog osmog djeteta, sina Deveroa.

Od kada je njihova veza postala javna, par je često viđan na privatnim izlascima, ali i na poslovnim događajima. Iako se njeno ime na naslovnim stranama provlači uglavnom zbog romanse sa pjevačem Roling Stounsa, Melani i sama ima zanimljive talente.

Melani je svoju plesnu karijeru pauzirala dok je nosila Mikovu bebu, ali je zarađivala za život od toga što je balerina, čak je i plesala za Američko baletsko pozorište. Počela je da se bavi plesom kada je imala samo tri godine, a prvi ugovor sa ABT dobila je sa 17 godina. Povukla se 2019. godine, poslije 15 godina i fokusirala se na to da bude mama.

 

Melani je jednom bila vjerena

Prije nego što je upoznala Mika, Melani je bila vjerena za kolegu plesača, Hozea Karena. Međutim, kada je 2013. prihvatio posao režiranja Baleta San Hoze, veza je prekinuta nakon šest godina.

Upoznala je Mika na poslu

Američko baletsko pozorište je bilo na turneji u Tokiju u isto vrijeme kada i Rolingstonsi u februaru 2014. godine. Mik je primijetio Melani kada se iza scene družila sa svojim prijateljima.

Pozvao ju je na večeru, nakon čega su počeli da provode više vremena zajedno. Nažalost, Mikova dugogodišnja djevojka Lovren Skot, umrla je u martu te godine, ali do juna, Melani i frontmen Rolingstounsa su se viđali.

Dobila je kuću od sedam miliona dolara

Biti sa Mikom Džegerom ima svoje prednosti - muzičar joj je kupio gradsku kuću od sedam miliona dolara, u Njujorku, u oktobru 2016. godine.

Ona je iz Virdžinije

Melani je rođena u Vilijamsburgu u Virdžiniji, a počela je da se bavi plesom u Školi scenskih umjetnosti istočne Virdžinije. Zatim je nastavila da trenira u Vašingtonu na Akademiji baleta Kirov.

 

(B92)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije