Jet set

Pratite nas na Google news

Ko je Vidoje Ristović, muž Nikoline Pišek?

Ko je Vidoje Ristović, muž Nikoline Pišek?
Foto: Instagram/vidojeristovic | Ko je Vidoje Ristović, muž Nikolne Pišek?
N.N.

Vidoje Ristović je srpski istoričar umjetnosti i suprug hrvatske voditeljke i glumice Nikoline Pišek. Rođen je 25. jula 1978. godine u Beogradu.

Iz prvog braka ima ćerku Mateu, a u decembru 2014. Nikolina i Vidoje su dobili ćerku Unu Sofiju.

Porodica Ristović živi i radi na relaciji Beograd - Zagreb. Par se vjenčao u septembru 2013. godine u Monte Karlu, a 2. decembra 2014. godine su dobili djevojčicu kojoj su dali ime Una Sofija. Vidoje Ristović je u Beogradu je završio osnovnu i srednju školu, te stekao diplomu istoričara umjetnosti. Potiče iz bogate porodice. Njegov otac, Viktor Ristović, poznatiji po nadimku Miša Grof se od devedesetih godina dvadesetog vijeka bavi trgovinom umjetninama i antikvitetima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

XXVII.VIII.MMXII - dogodilo se na danasnji dan

A post shared by vidojeristovic (@vidojeristovic) on

Vidoje i Nikolina prvi put su se sreli u Dubrovniku, potom u Crnoj Gori, a u Beogradu su shvatili da između njih postoji neka "hemija". Svoju vezu su objelodanili u septembru 2012. godine kada su ih paparaci "ulovili" na jednom beogradskom splavu.

Vjerili su se dva mjeseca kasnije, a vjenčali u septembru 2013. godine u Monte Karlu. O toj svadbi se u Srbiji danima pričalo jer je trodnevno slavlje, navodno, koštalo 400.000 evra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vidojeristovic (@vidojeristovic) on

U novembru 2011. godine Ristoviću je beogradska policija tokom rutinske kontrole otkrila pištolj za koji nije imao dozvolu. Potom je protiv njega podnesena krivična prijava za nezakonito nošenje oružja. Postupak pred Višim sudom u Beogradu je pokrenut u aprilu 2012. godine. on je, po preporuci advokata, priznao krivicu te je osuđen na devet mjeseci pritvora. Sud mu je dozvolio da kaznu služi u vlastitom domu, bez mogućnosti izlaženja. Premda je već godinama prisutan u srpskoj javnosti o Ristoviću se vrlo malo zna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cekajuci druga na dorucku koji kasni 35 minuta naravno uz neki opravdan razlog

A post shared by vidojeristovic (@vidojeristovic) on

Pažnju javnosti je prvo privukao brakom sa Nikolinom Pišek. Ako je suditi po fotografijama koje objavljuje na društvenoj mreži Instagram, Vidoje uživa u hrani i putovanjima sa porodicom. Nerijetko objavljuje fotografije i video zapise s atraktivnih destinacija, a ne krije da često ruča u restoranima koje su posjetile svjetske zvijezde.

(Kurir.rs/Tportal/Biografija)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije