Jet set

Ko je buduća snajka Bekamovih

Ko je buduća snajka Bekamovih
Foto: Print Screen/Instagram/nicolaannepeltz | Ko je buduća snajka Bekamovih

Najstariji sin Dejvida Bekama i Viktorije Bekam, Bruklin Bekam (23) ženi se danas glumicom Nikolom Pelc (27), a raskošna svadbena ceremonija održaće se u luksuznoj vili na imanju mladinog oca u Palm Biču na Floridi.

Mladoženjin kum na vjenčanju trebalo je da bude muzičar Elton Džon, ali navodno zbog svoje muzičke turneje neće biti u mogućnosti da prisustvuje događaju. Ipak, doći će Bruklinov veliki uzor - Gordon Remzi, sve članice bivše grupe Spajs Grls, glumica Eva Longorija, Madonin sin Roko Riči i mnogi drugi, navodi "Mirror".

Nikola je rođena u Njujorku i najmlađa je od osmoro djece, od toga šestoro sinova i dvije kćerke američkog milionera Nelsona Pelca i manekenke Klaudije Hefner. Iz njene radne biografije izdvajaju se horor serija Bates Motel i dva dijela blokbastera Transformersi, a vidjeli smo je i u spotovima Majli Sajrus i Zejna Melika. Svojevremeno se zabavljala sa Džastinom Biberom i Anvarom Hadidom.

Sa četiri godine mlađim Bruklinom upoznala ju je zajednička prijateljica. U njegov život ušla je u oktobru 2019. godine, a vrlo brzo uselila se i u njegov stan u Njujorku.

Bruklinu je bilo dovoljno šest mjeseci da shvati da je Nikola ljubav za cijeli život i u to ime dobila je vjerenički prsten sa smaragdom za koji je, kažu upućeni, izdvojio 200.000 dolara.

Prati je nadimak "holivudska nevaljala djevojka", a dobila je pošto ju je u jednom intervjuu 2015. spomenula Bela Torn, koja je za Nikolu rekla:

"Ona je u poslu i vrlo je, vrlo zla. Trudim se uvijek da budem što dalje od nje. Čak je ni ne pozdravljam. Njena braća i sestra nisu zli kao ona. Samo je ona takva. Jedan od razloga zašto je ne volim je i taj što je odrasla u bogatstvu i nikada nije morala ni za šta da radi", rekla je tad glumica.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije