Jet set

Ko je žena koja je osvojila Alena Islamovića

Ko je žena koja je osvojila Alena Islamovića
Foto: Printscreen/Instagram | Ko je žena koja je osvojila Alena Islamovića

Alen Islamović oduvijek je važio za šmekera i nema te dame koja ga nije požudno gledala.

I pored sve slave i pažnje koju godinama uživa na javnoj sceni, ono što je karakteristično kod Islamovića jeste da već godinama unazad voli samo jednu ženu.

U pitanju je njegova supruga Marjana sa kojom je više od četiri decenije u braku i sa kojom ima dvije kćerke Unu i Laru, od kojih je dobio i unuke.

Marjanu sam upoznao kad je ona imala 16 godina, a ja 22. Bio sam niko, samo lokalni pjevač u grupi "BAG". Nas dvoje smo sve ove godine zajedno plivali kroz sve bure i trudili se da opstanemo i sačuvamo svoj mir. Bila mi je najveća podrška kroz sve što sam prošao i u svim odlukama koje sam donosio, a one su nekada bile bolne i neizvesne. Brak je kompromis, mirna luka i treba ga znati sačuvati", rekao je Islamović svojevremeno.

"Najveća ljubav mi je moja žena, ako smo zajedno od 16. godine, možete da zamislite kakva je to ljubav. Sad nemamo nesuglasica, ranije smo imali, ali ona je oguglala na to. Kao otac sam odličan i blag, a kao deda tek. To mi je najlepša uloga sad, jedva čekam da vidim unuke, nisam ih video tri dana i već mi nedostaju", rekao je pjevač jednom.

"Tokom višemjesečnih turneja sa 'Dugmetom' potpuno sam propustio odrastanje starije kćerke i u tom periodu moja supruga bila je zadužena za njeno vaspitanje. Danas, kada su obe porasle, počeo sam da kontrolišem njihove živote. Drago mi je kada vidim da su izrasle u sve ono što smo od njih priželjkivali, a to je da budu skromne djevojke, koje vole svoju porodicu, imaju vjerne i iskrene prijatelje. One i sada znaju do koje granice mogu da idu s nama i nikada nas nisu povrijedile", rekao je ovaj popularni muzičar prije nekoliko godina.

Danas, kako su godine porlazile on je ponosni deda i uvijek koristi priliku da to i istakne.

"Una je završila fakultet ekonomije, ugostiteljstva i turizma i ima dvoje djece, sina Dina i kćerku Alinu, kojoj uskoro slavimo prvi rođendan. Moja mlađa kćerka Lara završila je ekonomiju, turizam i upravljanje ljudskim resursima i radi za američku firmu. Ima sina Davida i dobro joj ide u životu. Učim da budem deda i nije nimalo jednostavno. Unuci vole da se voze sa mnom na čamcu, da pecaju i igraju fudbal. U Bihaću imaju svoje dječje igralište koje je prepuno raznih igračaka, ljuljaški, lopti, kamiona... Kada im iznesem igračke u dvorište, onda tek krene lumperaj! Sve to što sam im izneo završi u bazenu i eto dedi posla", ispričao je jednom Islamović.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije