Jet set

Koliko košta kombinacija u kojoj je Jelena Karleuša glasala

Koliko košta kombinacija u kojoj je Jelena Karleuša glasala
Foto: Print Screen/Instagram/karleusastar | Koliko košta kombinacija u kojoj je Jelena Karleuša glasala

Pop zvijezda Jelena Karleuša oduševila je javnost stajlingom u kojem se pojavila na biračkom mjestu, a gdje je ispunila svoju građansku dužnost i glasala.

Jelena je bila od glave do pete u bijeloj kombinaciji, a preko lica je imala mrežicu koja je bila dio unikate kape. Sve je oduševila salonkama sa prelijepim detaljima.

Tako se i ovog puta Jelena odlučila za kaput poznate modne dizajnerke iz Novog Pazara, za koji je istakla da joj je jedan od omiljenih. U pitanju je bijeli kaput sa naglašenim naramenicama, ravnog kroja i s kaišem oko struka, a kako pišu mediji, njegova cijena je 350 evra, odnosno 41.197 dinara.

Pjevačica je na sebi imala i sandale brenda "Mach and Mach", oivičene cirkonima i izrađene od PVC materijala, a cijena ovog modela na zvaničnom sajtu je 1.012 evra, odnosno 119.117 dinara

Budući da baš ovakav model zasada ne postoji na zvaničnom sajtu, moguće je da su sandale koje je Jelena ponijela izrađene specijalno po njenoj želji, a za takve, personalizovane komade cijena samo može biti viša.

Ono što je privuklo najveću pažnju, a zbog čega su joj svi udijelili kompliment da liči na prvu damu, jeste zanimljivi šešir sa mrežicom na kojoj su cirkoni. Riječ je takođe o poznatoj kreatorki šešira iz Beograda, a cijena za ovakav komad u bijeloj boji iznosi 14.000 dinara.

Što znači da je Karleuša za ovaj stajling izdvojila nešto više od 174.000 dinara.

 

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije