Jet set

Koliko novca Kejt Midlton i Megan Markl troše na odjeću

Koliko novca Kejt Midlton i Megan Markl troše na odjeću
Foto: Arhiva | Koliko novca Kejt Midlton i Megan Markl troše na odjeću

Supruge prinčeva Vilijama i Harija, vojvotkinje Kejt i Megan, važe za stilizovane ljepotice, međutim kada je u javnost isplivala informacija koliko novca troše na garderobu mnogi su ostali u šoku.

Naime, članice kraljevske porodice vole sebi da priušte lijepe i skupe stvari, pa su tako kraljevski modni stručnjaci napravili istraživanje na temu njihove potrošnje.

Kako pišu strani mediji, vojvotkinje su na luksuzne odjevne komade potrošile prilično veliki budžet koji je za nekoga pravo bogatstvo.

Supruga princa Vilijama, Kejt Midlton najviše voli da troši na glamurozne haljine, a nedavno je na odjeću i nakit sveukupno potrošila preko 73.000 evra.

S druge strane ni Megan Markl nije štedljivija, a poznato je da je ona ljubitelj jednostavnog stila koji često dodatno oplemeni dizajnerskim modnim dodacima, a sve to košta. Iz podataka dobijenih u istraživanju, prošle godine, i to samo na odjeću, Megan je potrošila više od 400.000 evra.

Javnost je sa negodovanjem prihvatila rezultate ovog istraživanja, pa se u komentarima moglo pročitati da su vojvotkinje prave rasipnice, te da su svote novca koje troše kako bi izgledale lijepo zaista prevelike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije