Jet set

Kolin Farel: Nisam trebao postati glumac

Kolin Farel: Nisam trebao postati glumac
Foto: N.N. | Kolin Farel: Nisam trebao postati glumac

“U mladim danima obožavao sam ples, iako sam bio amater, svaki noćni klub bio je moj. Tako su me u jednom vidjeli dečki iz grupe 'Boyzone' i pozvali me na audiciju. Najviše su pohvalili moj vrući ples i kožnjak koji sam tada nosio te su mi obećavali mjesto u bendu“, započeo je Kolin Farel.

Irski glumac u intervjuu se pohvalio kako bi njegova sudbina bila potpuno drugačija i da uopšte nije trebalo da postane glumac. Prvo je mislio kako će biti profesionalni plesač, da bi umalo završio u boy bendu.

“Kada sam došao na audiciju morao sam pjevati. Odabrao sam pjesmu ‘Careless Whisper’ i to je bilo bolno za gledati”, objasnio je.

Dodao je kako su članovi benda bili toliko šokirani koliko loše zvuči da su ga molili da pjesmu ponovi još jednom, u nadi kako će ovog puta zvučati bolje. Bili su u krivu.

“Kad sam pjevao drugi put, samo su se pogledali i šutjeli. Rekli su mi da će me nazvati nakon audicije koja je bila paravan za medije jer sam ja ‘sigurno upadao'”, rekao je Farel.

Kada su ga nazvali, objasnili su mu kako možda ipak nije dobar izbor za njih.

“Javio sam se i rekli su mi 'Čuj, znaš, ovako stoje stvari, mislim, ovoga, da ti pjevanje baš ne ide’ i to je bilo to”, izjavio je.

Čak su se fotografisali zajedno kao već očekivana postava Boyzonea.

Posljednji Colinov film bio je “Udovice”, a u kina dolazi i film “Dumbo” u kojem takođe ima ulogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije