Jet set

Kolumbijka bila u džipu koji je eksplodirao, kćerku povezuju sa Ronaldom

Kolumbijka bila u džipu koji je eksplodirao, kćerku povezuju sa Ronaldom
Foto: Tanjug/Instagram | Kolumbijka bila u džipu koji je eksplodirao u Beogradu, kćerku povezuju sa Ronaldom

Sonja Suarez bila u džipu sa Strahinjom Stojanovićem, kada je njegov automobil eksplodirao u pokretu oko 12.15, u ulici Omladinskih brigada u Beogradu, pri čemu je Stojanović izgubio život.

Njih dvoje su prevezeni u Urgentni centar, gdje je Strahinja kasnije podlegao povredama i preminuo, dok je Sonja pukom srećom prošla samo sa lakšim povredama.

Sonjina kćerka Paula Suarez poznata je javnosti još od ranije, a u žižu interesovanja došla je 2016. godine kada je bila u vezi sa fudbalerom Real Madrida Kristijanom Ronaldom.

Sve je počelo kada je isplivao vruć ples Ronalda i Paule na jahti, čime su privukli pažnju javnosti i medija. Prema informacijama do koje su tada došli španski mediji, sa asom Reala Paula se upoznala u jednom noćnom klubu na Ibici.

Paula studira glumu i bavi modelingom, a na Instagramu je prati više od 850.000 ljudi. Sonjina ćerka ima 24 godine i prava je ljepotica, a kada se razgoliti može se primijetiti da je seksi figuru naslijedila od majke.

Ona se sredinom aprila ove godine ostvarila u ulozi majke i sa svojim partnerom dobila je ćerkicu. U tom periodu njena majka Sonja već je boravila u Srbiji, pa su se, sudeći po objavama na Instagramu, vidjele tek nekoliko dana nakon porođaja.

(Telegraf.rs)

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije