Jet set

Kome je Luk Peri ostavio svoju imovinu?

Kome je Luk Peri ostavio svoju imovinu?
Foto: WireImage | Kome je Luk Peri ostavio svoju imovinu?

Preminuli glumac i legendarni Dilan iz serije 'Beverly Hills', Luk Peri, ostavio je testament. Kako prenosi britanski Daily Mail, Peri bi trebao svu svoju imovinu ostaviti svojoj djeci - mlađoj kćerki Sofi (18) i starijem sinu Džeku (21) koje je dobio u prvom braku.

Ono što je sve začudilo javnost jest činjenica da glumac navodno ništa nije ostavio svojoj vjerinici Vendi Medison Bauer (44), terapeutkinji i bivšoj glumici.

Naime, Luk i Vendi svoju vezu su dugo skrivali od javnosti i nisu se često pojavljivali zajedno, a ćutali su čak i kad se počelo šuškati o njihovoj vjeridbi. Kako prenose strani mediji, ona je bila uz Perija u posljednjim trenucima njegovog života.

Podsjetimo, nakon što je prošle sedmice Peri doživio moždani udar, u ponedjeljak je preminuo u bolnici. Uz njega su, osim vjerenice i njegove djece, bili i bivša supruga Mini Šarp, njegova majka En Benet, očuh Stiv Benet, brat Tom Peri, sestra Ejmi Koder i mnogi drugi bliski prijatelji.

Smrt glumca kojeg je proslavila uloga buntovnika Dilana Mekeja u tinejdžerskoj seriji 'Beverly Hills' pogodila je glumački svijet, a njegove kolege se oproštaju od njega na društvenim mrežama.

Neutješna je i njegova kolegica iz serije, Šanen Doerti (47) koja je u 'Beverly Hillsu' glumila Brendu Volš, a bila je njegova dobra prijateljica i u privatnom životu.

"Juče ujutro primila sam poziv koji me slomio. Mučim se s ovim gubitkom i teško mi je s vlastitim mislima. No ljubav šaljem njegovoj porodici i prijateljima koji su bili blagoslovljeni njegovim svjetlom u njihovim (i mom) životima. Pojmiti ovo što se događa trenutno je nemoguće", napisala je glumica na društvenim mrežama i uz to objavila fotografiju s Perijem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije