Jet set

Konstrakta pokazala kako uživa na odmoru

Konstrakta pokazala kako uživa na odmoru
Foto: Printscreen/Instagram | Konstrakta pokazala kako uživa na odmoru

​Iako je mjesecima bila pod budnim okom javnosti zbog učešća na "Evroviziji", pjevačica Ana Đurić, Konstrakta se znatno povukla po okončanju ovog festivala.

Ana je, podsjetimo, dala svega nekoliko intervjua nakon "Evrovizije", uz isticanje da jedva čeka da se vrati u svoju znatno mirniju svakodnevicu.

Upravo momenat iz iste je sama podijelila na društvenim mrežama, što je izazvalo lavinu oduševljenih reakcija, kako zbog toga što rijetko objavljuje fotografije, tako i zbog toga što je još jednom pokazala koliko je jedinstvena i svoja.

Naime, Đurićeva je na Instagramu objavila fotografiju sa plaže, ali, za razliku od većine svojih koleginica, nije pozirala u izazovnom kupaćem kostimu nego, naprotiv, odjevena u crno od glave do pete, dok su dvije djevojke pored nje ležale u bikinijima.

Printscreen/Instagram/konstrakta
Printscreen/Instagram/konstrakta

Takođe, ona je pokazala kako uživa, pa se tako u jednom trenutku zaštitila od kiše upravo sa kesom za smeće, a onda je stavila i masku na lice i  tako pozirala ispred kamere.

"Konstrakta opet otkrila tajnu zdrave kose Megan Markl", "Održala lekciju svim ovim pevaljkama što se slikaju gole, a onda se pitaju što ih niko ne doživljava kao umetnice", "Umetnica mora biti obučena na plaži", "Kako ona mene svaki put oduševi, pa čudo jedno", nizali su se komentari na Twitteru, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije