Jet set

Pratite nas na Google news

Kontroverzni šou: 15 muškaraca se takmiči da napravi dijete ženi

Kontroverzni šou: 15 muškaraca se takmiči da napravi dijete ženi
Foto: Unsplash | Kontroverzni šou: 15 muškaraca se takmiči da napravi dijete ženi
N.N.

U najnovijem Foksovom šou " Labor of Love", čak 15 muškaraca se nadmeću ko će da napravi dijete ženi koju su tek upoznali.

Šou vodi Kristin Dejvis, najpoznatija po ulozi konzervativne Šarlot u seriji "Seks i grad". Glavna protagonistikinja je Kristi Kecmen, koja želi da ima dijete prije nego što joj otkuca biološki sat, a trenutno je razvedena.

Kako kaže, nakon godina tokom kojih joj je karijera bila na prvom mjestu, želi da pronađe muškarca svog života, ali još važnije oca svog djeteta.

"Upravo sam napunila 40 godina i prekinula vezu. Izlazila sam na sastanke jer želim da zasnujem porodicu, a vrijeme nije na mojoj strani. Mislim da će se puno žena poistovijetiti sa mnom", rekla je.

S obzirom na to da bi na kraju šoua trebalo da dobije bebu, jasno je zašto je taj šou kontroverzniji od većine sličnih emisija u kojima se traži partner.

Prva emisija počinje doniranjem sperme. Dok muškarci čekaju u redu da napune čašicu, Krisitn Dejvis im objašnjava da će se njihova sperma analizirati i proveriti njihova plodnost, a od toga zavisi hoće li ostati u emisiji.

Producent Loren Girion priznala je da muškarci nisu znali da će donirati spermu dok im to Kristin Dejvis nije rekla pred kamerama, prenosi Index.hr.

"Pristali su", prokomentarisala je.

Osim toga, moraće da pokažu kako se snalaze s djecom, mijenjaju pelene, paze na sobu punu djece, a spojiće ih i na aparat koji simulira porođajne bolove.

"Jedan od mojih najvećih strahova bio je da neće biti muškaraca koji ovo žele. Mislim da je pravi test bila analiza sperme čim su me upoznali", komentariše Kristi Kecmen.

Dodala je da joj najteže pada to što svake nedjelje mora da izbaci po jednog muškarca iz šoua.

 

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije