Jet set

Kortni Kardašijan objavila fotografije s tajnog vjenčanja

Kortni Kardašijan objavila fotografije s tajnog vjenčanja
Foto: Print Screen/Instagram/kourtneykardash | Kortni Kardašijan objavila fotografije s tajnog vjenčanja

Rijaliti zvijezda Kortni Kardašijan i muzičar Travis Skot iznenadili su javnost kada je objavljeno da su se vjenčali 4. aprila u Las Vegasu, a ona je sada objavila i prve fotografije.

Kombinacije koje su ponijeli svakako su bile neuobičajene, s obzirom na to da ni on nije nosio odijelo, ali ni ona vjenčanicu.

Bubnjar je bio u svom fazonu - kožna jakna i zlatni lanac, a ni Kortni nije bila daleko, s obzirom na to da je nosila istu jaknu i žuti top sa velikom aplikacijom na njoj.

"Jednom davno u zemlji daleko, daleko (Las Vegas) u dva sata ujutro, nakon epske noći i malo tekile, kraljica i njen zgodni kralj odvažili su se na jedinu otvorenu kapelu sa Elvisom i vjenčali se (bez dozvole). Vježbom do savršenstva", napisala je ona ispod objavljenih fotografija sa tajnog vjenčanja.

Inače, njih je u kapeli u Las Vegasu vjenčao lažni Elvis.

"Pronašla sam ove fotografije u telefonu. Nekada davno, u dalekoj zemlji (Las Vegasu), u dva ujutru, nakon lude noći i malo tekile, kraljica i njen zgodni kralj otišli su u jedinu otvorenu kapelu sa Elvisom i vjenčali se (bez potrebnih papira). Vježbom do savršenstva", napisala je Kortni u opisu fotografija.

Prema riječima očevidaca, par je angažovao ličnog fotografa i obezbjeđenje kojima je bilo zabranjeno da odaju bilo kakve informacije o događaju.

 

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije