Jet set

Kortni Lov snimljena u šetnji sa mladim striperom

Kortni Lov snimljena u šetnji sa mladim striperom
Foto: N.N. | Kortni Lov snimljena u šetnji sa mladim striperom

Udovica nikad prežaljenog Kurta Kobejna, 55-godišnja Kortni Lov, snimljena je u opuštenoj šetnji londonskim ulicama u društvu bivšeg stripera Aleksa Hemslija.

Sudeći prema pričama koje su objavljivali na profilima na Instagramu, Kortni je upravo s 24 godine mlađim Aleksom provodila vrijeme u karantinu u engleskoj prijestolnici. O njihovom se odnosu dosad nije puno pisalo, a poznato je da je Aleks u mlađim danima radio kao striper u noćnim klubovima kako bi mogao platiti studije prava u Bristolu.

"Zašto ne bih radio kao polugoli konobar na djevojačkim večerima, punima razuzdanih žena. Zato što se plaća 25 funti po satu, što bi značilo da sedmično zaradim 1500 funti i tako mogu platiti studije. Većina ljudi smije se mom poslu, čak ga i moji roditelji smatraju smiješnim. Ali plata je dobra i imam dovoljno vremena da se posvetim učenju", izjavio je jednom prilikom.

Ovo prvi put da se Kortni pojavila u javnosti nakon što je nedavno otkrila da je trijezna punih 18 mjeseci.

Kortni je i sama jedno vrijeme radila kao striptizeta i plesačica, a život joj je obilježen i ovisnostima o heroinu i drugim teškim drogama, što je i više nego vidljivo na njenoj današnjoj pojavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije