Jet set

Kraljevska porodica ne želi da zaštiti Megan od tabloida

Kraljevska porodica ne želi da zaštiti Megan od tabloida
Foto: N.N. | Kraljevska porodica ne želi da zaštiti Megan od tabloida

Supruga britanskog princa Harija Megan Markl rekla je svojim prijateljima da kraljevska porodica ne želi ništa da učini kako bi je zaštitila od napada tabloida, i dodala da to ne bi bio slučaj da je u pitanju Kejt Midlton, supruge princa Vilijama, tvrdi izvor blizak vojvotkinji.

Kako "Dejli mejl" prenosi, Megan Markl je rekla da bi kraljevska porodica promijenila zakone u vezi s medijima i ukinula tabloide ako bi napadali suprugu starijeg sina prestolonasljednika princa Čarlsa, kao što nju napadaju.

Ona je istakla da je svima poznato kako se ona i Hari osjećaju zbog napada britanskih tabloida, ali da niko iz porodice ne želi da se zauzme za riješavanje ovog problema. Par je ogorčen zbog toga što smatra da to ne bio slučaj da je u pitanju Kejt Midlton.

Hari se požalio svom ocu princu Čarlsu i kraljici Elizabeti zbog konstantnog uznemiravanja njegove supruge od strane tabloida, ali oni ne žele ništa da učine po tom pitanju, tvrdi izvor blizak Megan Markl.

Ona je istakla da se Hari jako dugo nosi sa ovom situacijom i da neće dozvoliti da napadi tabloida unište njen život i njihov brak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije