Jet set

Pratite nas na Google news

Kraljevska porodica odbacuje Megan i Harija?

Kraljevska porodica odbacuje Megan i Harija?
Foto: Tanjug/AP | Kraljevska porodica odbacuje Megan i Harija?
N.N.

Britanska kraljevska porodica ima sve manje strpljenja i razumjevanja za princa Harija i njegovu suprugu Megan Markl, koji već mjesecima ređaju skandale i donose ishitrene odluke koje narušavaju ugled dvora.

Njihov posljednji potez ponovno je izazvao bijes ostatka porodice. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa nikoga nisu obavijestili o svojoj namjeri da tuže britanske tabloide, što je dovelo do novih nesuglasica.

Hroničar kraljevske porodice Ričard Palmer tvrdi da par nema podršku preostalih članova porodice koji se stide njihovih dosadašnjih poteza.

Prinčev stariji brat Vilijam je, navodno, u potpunosti odbacio Harija, dok su se princ Čarls i njegova supruga Kamila udaljili od njih, piše "Cosmopolitan".

Princ Hari je nedavno tužio tabloide "Daily Mirror", "Sun" i "News of the world" zbog navodnog prisluškivanja njegovog telefona, što potom potvrdila i Bakingemska palata.

Megan Markl je, takođe, podnela tužbu, ali protiv tabloida "Mail on Sunday", pošto je taj list, bez njenog odobrenja, objavo pismo koje je napisala svom ocu Tomasu Marklu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije